officials gezocht!!

Aan de ouders/verzorgers van onze wedstrijdzwemmers.

Voor de organisatie van de diverse zwemwedstrijden zal ook onze vereniging officials moeten leveren om deze wedstrijden mogelijk te maken.

Wij zijn dan ook dringend op zoek naar ouders die onze lijst van officials willen aanvullen.

Zo kunnen wij met zijn allen de taak verdelen en moeten wij als vereniging minder vaak een beroep doen op steeds dezelfde mensen.

Dus wanneer u tijdens de wedstrijd op de tribune zit te wachten en denkt “Ik wil meer betrokken zijn bij deze wedstrijd en/of iets doen voor de vereniging van mijn kind”, of wanneer u beter op de hoogte wilt zijn van de regels rond het wedstrijdzwemmen.

Geeft u zich dan op bij onze official co├Ârdinator Elisabeth van den Houten, voor de cursus tijdwaarnemer/keerpuntcommissaris. Elisabeth is bereikbaar via email zwemofficials@deduck.nl Ook voor vragen omtrent official opleidingen kunt u bij haar terecht.

Deze cursus kost u slechts 4 avonden (start 31/01 in Spijkenisse) en de vereniging zal voor u de cursus betalen. U zal na afloop van de cursus voor een aantal wedstrijden (waar uw kind meezwemt) gevraagd worden namens De Duck als official te fungeren.

Bent u geïnteresseerd, wacht dan niet langer en geeft u zich z.s.m. op. Namens mij, de vereniging en de overige officials alvast bedankt!

Vriendelijke groeten,

Yvonne Voogt

TC zwemmen