Wedstrijdzwemmen

 

Bij zwemvereniging ‘de Duck’ staat plezier hebben in de sport boven aan. De afdeling wedstrijdzwemmen binnen de vereniging is gezellig en continu op zoek naar nieuwe leden.

Dus woont u in de omgeving van: Brielle, Hellevoetsluis, Rockanje, Tinte of Oostvoorne en wilt u of uw zoon of dochter graag kennis maken met wedstrijdzwemmen neem dan contact op met Michel Hoek via zwemtrainers@deduck.nl

Kinderen die hun A/B/C-diploma hebben gehaald kunnen zich melden (via hun ouders) om met wedstrijdzwemmen te beginnen. Bij jonge kinderen beginnen we met spelenderwijs de zwemtechnieken aan te leren om ze zo voor te bereiden op wedstrijden. Vervolgens kan er in overleg besloten worden om uw zoon of dochter deel te laten nemen aan de wedstrijden. Als de techniek beter wordt kan je ook uitgenodigd worden om mee te zwemmen in de competitie wedstrijden waar we dan als ploeg presteren.

Trainingstijden jeugd:

De trainingstijden voor de jeugd zijn erg afhankelijk van wat de kinderen al kunnen. De eerste beginners en meestal ook de jongste zwemmers kunnen trainen op woensdag en donderdag van 18:00 tot 19:00 uur en vrijdagavond van 18:30 tot 19:30 uur. Voor de al wat meer ervaren zwemmers komen er steeds meer avonden beschikbaar.  De trainingsavonden worden  altijd in overleg met de (hoofd)trainer en zwemmer zelf gekozen.

Trainingstijden volwassenen:

Er zijn ook speciaal voor “oudere” zwemmers trainingsmogelijkheden. Voor wedstrijdzwemmers: zij trainen voornamelijk met de wedstrijdploeg mee en hebben op donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur een eigen baan. Ook voor de meer recreatieve zwemmers kan er op maandagavond van 20:00 tot 21:00 uur en donderdagavond van 19:00 tot 20:00 uur gezwommen worden.

Kennismaken:

Heeft u zin om een keer uw zoon of dochter mee te laten trainen of bent u zelf van plan om een keer mee te trainen dan kan dit. Neem dan even contact op met de hoofdtrainer, hij kan u dan het best vertellen wanneer het verstandig is om te gaan kijken, dit kan via het e-mailadres zwemtrainers@deduck.nl

Er mag altijd 3 keer meegetraind worden, vergeet daarom zwembroek of badpak niet bij de eerste keer en spring er gelijk bij!