Waterpolo

Waterpolo

Bij zwemvereniging ‘de Duck’ staat plezier hebben in de sport boven aan. Het waterpolo onderdeel van de vereniging is klein maar gezellig en continu op zoek naar nieuwe leden.

Het seizoen is volop bezig voor zowel het heren 1 als voor de jeugd. Dus woont u in de omgeving van Brielle, Hellevoetsluis, Rockanje, Tinte of Oostvoorne en wilt u of uw zoon of dochter graag kennis maken met waterpolo neem dan contact op met Brian Hamelink via het onderstaande e-mailadres.

Kinderen die hun A/B/C-diploma hebben gehaald kunnen zich melden (via hun ouders) om met waterpolo te beginnen. Bij deze leeftijd staat het spel centraal maar worden ook balvaardigheids- en zwemtraining gegeven om ze voor te bereiden op oefenwedstrijdjes onderling en met andere verenigingen. Vervolgens kan er in overleg besloten worden om uw zoon of dochter deel te laten nemen aan de competitiewedstrijden.

Trainingstijden Jeugd:

De trainingstijden voor de jeugd vanaf zwemdiploma A/B zijn op maandagavond om 19:00 tot 20:00 uur en op vrijdagavond van 19:30 tot 20:15. Ouders kunnen plaatsnemen in het zwembad en zien hoe uw zoon of dochter wordt getraind door Brian Hamelink, welke tevens het jeugdteam begeleidt in de competitie.

Trainingstijden volwassenen:

De trainingstijden voor volwassenen vanaf 17/18 jaar zijn op de maandagavond en vrijdagavond. De maandag staat in het teken van zwemtraining en de vrijdagavond staat deze in het teken van balvaardigheid en het trainen van wedstrijdsituaties. De trainingstijden voor maandag zijn: 20:00 tot 21:00 en op vrijdag van 20:15 tot 21:15. Het kan voorkomen dat er op de vrijdagavond een thuiswedstrijd wordt gespeeld door het heren 1. Zie voor alle wedstrijddatums het wedstrijdschema onder het kopje ‘wedstrijdschema waterpolo’. Voor meer informatie kan het onderstaande e-mailadres geraadpleegd worden.

Voor dames vanaf 17/18 jaar kan er ook getraind worden op deze tijden, echter beschikt de vereniging nog niet over een damesteam in de competitie.

Kennismaken:

Heeft u zin om een keer uw zoon of dochter mee te laten trainen of bent u zelf van plan om een keer mee te trainen dan kan dit. U kunt op de trainingstijden langs het zwembad komen en op de maandagavond vragen naar Brian Hamelink of Jan Post en op vrijdagavond naar Brian Hamelink. Daarnaast kunt u, als u beslist om een keertje te kijken/ mee te doen, dit ook even kenbaar maken via het onderstaande e-mailadres.

Vergeet de zwembroek niet bij de eerste keer en spring er gelijk bij!

Voor vrijblijvende en extra informatie kunt u ook contact opnemen met Brian Hamelink via het onderstaande e-mailadres.

Contact:

Brian Hamelink > tcpolo@deduck.nl